Ad Vanderveen en The Neil Young Mirror Band te gast bij Blueprint

VEENDAM Vanuit de foyer van theater vanBeresteyn wordt vrijdag 28 februari een nieuwe live aflevering van het roots radioprogramma Blueprint opgenomen.

Te gast zijn ditmaal singer/songwriter Ad Vanderveen en The Neil Young Mirror Band uit Veendam, die na een rustpauze van 4 jaar opnieuw is opgestart.

In de afgelopen jaren heeft Ad Vanderveen meer dan 20 albums gemaakt en deelgenomen aan talrijke samenwerkingsprojecten met muzikanten over de hele wereld, zoals Al Kooper, Al Perkins, Leland Sklar, David Olney, Herman Brood, Flaco Jimenez, Iain Matthews, Eliza Gilkyson, John Gorka en Eric Andersen. Onlangs verscheen zijn meest recente album Final Refuge.

Na jarenlang met succes door Nederland en Duitsland te hebben getoerd gaat de Neil Young Mirror Band na een pauze van vier jaar verder in een gedeeltelijk nieuwe samenstelling. Naast Gerry Wolthof (zang/gitaar) is gitarist Lex Koopman terug in de band. Nieuw zijn drummer Marcel Wolthof en bassist Andre van der Werf.

Zoals altijd is publiek van 17.00 tot 19.00 uur welkom en is de toegang gratis. Via de stream op www.rtveen.nl is het programma elke zondag te beluisteren en verder de hele week op http://www.rootsparadise.nl/blueprint/index.php en https://rtveen.nl/programmering/blueprint/.