Bevrijdingsconcert Koninklijke Militaire Kapel‘Johan Willem Friso’ in de Sorghvliethal

VEENDAM Op zaterdag 4 april organiseert muziekvereniging Voorwaarts Veendam het bevrijdingsconcert ‘Vrij Land’, gespeeld door de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’.

Het concert vindt plaats in de Sorghvliethal in Veendam en begint om 20:00 uur. De kaartverkoop voor dit evenement start op 24 februari.

„Wij genieten dagelijks van onze vrijheid, maar wat is vrijheid? Op zoek naar antwoorden neemt de kapel u met fantastische muziek en poëtische verhalen mee door ons prachtige land. Vrij Land laat zien hoe die vrijheid in onze samenleving geworteld is en wie de mensen zijn die deze vrijheid in stand houden”, aldus de mensen van muziekvereniging Voorwaarts.

Historische archiefbeelden en speciaal voor de voorstelling gecreëerde video-content wisselen af. Margo Verhoeven vertelt en zingt over vrijheid en samen met de 52 professionele musici van Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ wordt de vrijheid gevierd en worden de mensen geëerd die hier verantwoordelijk voor zijn.

Kaarten zijn te verkrijgen via de kassa van theater vanBeresteyn en via de website van de vereniging www.voorwaartsveendam.nl. Er geldt een maximum aantal van 4 kaarten per persoon.