Stratenvolleybaltoernooi in het Indoorcentrum

VEENDAM - Het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi staat ook in dit jaar weer op de agenda. In het Indoorcentrum in Veendam vindt dit sportevenement alweer voor de 8e keer plaats.

Op vrijdagavond 24 april wordt het startsein gegeven voor deze 8e editie. De finaleavond is een week later op vrijdag 1 mei. Inschrijven voor het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi is mogelijk vanaf 1 februari.

Sportiviteit & Gezelligheid

Tijdens het jaarlijks terugkerend volleybal evenement staan de termen sportiviteit en gezelligheid centraal. „Naast dat er verscheidene volleyballers meedoen, zien we ook een grote groep niet-volleyballers binnen het deelnemersveld. Dit zorgt voor spannende wedstrijden waarin het voor iedere deelnemer toegankelijk blijft op het gebied van volleybal”, aldus de organisatie. Middels het reglement stuurt de organisatie hier ook doelbewust op aan, aangezien er in het veld maximaal 3 Nevobo spelers (3e klasse of hoger spelen) en minimaal 2 dames en 2 heren moeten staan.

Na afloop van beide speelavonden zorgen een dj en live-muziek gezorgd worden voor een stukje gezelligheid voor deelnemers en toeschouwers.

Beide avonden beginnen om 19.00 uur en de laatste wedstrijden worden rond 22:00 uur gespeeld. De eerste vrijdagavond spelen de teams de zogeheten voorrondes, waarna de hoogst geklasseerde en de lager geklasseerde teams bij elkaar ingedeeld worden voor de finaleavond op 1 mei. Dat betekent dat alle teams twee avonden in actie komen, en meedoen voor leuke prijzen.

Nadat de prijsuitreiking heeft plaatsgevonden zal op het podium in de Sorghvliethal het feest losbarsten onder leiding van een dj en een live act.

Vanaf 1 februari kan men zich inschrijven voor het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi via www.indoorcentrumveendam.nl Kosten voor deelname bedraagt €50,- euro per team.

Tijdens de wedstrijden mogen er maximaal 3 Nevobo spelers, 3e klasse of hoger spelen, en moeten er minimaal twee dames en twee heren in het veld staan. Elk team levert een scheidsrechter en een teller (dit kunnen tevens spelers zijn) De minimumleeftijd is 15 jaar.