Nieuwe editie van het Repair Café Veendam

VEENDAM - Het nieuwe jaar is ook voor het Repair Café van start gegaan. „We zijn trots op het succes van vorig jaar en geven er uiteraard dit jaar graag vervolg aan”, aldus het team van Repair Café.

De eerstvolgende editie is op donderdagmiddag 30 januari in De Buurtschuur in Veendam aan de Jakob Bruggemalaan 72a. Tussen 13:00 uur en 15:30 uur staan diverse vrijwillige reparateurs klaar om te helpen bij alle mogelijke reparaties.

Samen repareren

Zowel de gereedschapskist als de naaimachine staan klaar en de vrijwilligers gaan graag met u de uitdaging aan voor succesvolle reparaties. Door repareren te promoten, wil Repair Café Veendam bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. „Veel spullen zijn namelijk na een eenvoudige reparatie nog prima bruikbaar.” Naast het repareren staat bij het Repair Café ook ontmoeting centraal. Het Repair Café is mede bedoeld om mensen op een andere manier met elkaar in contact te brengen. Samen repareren kan leiden tot hele leuke contacten.

Extra handige handen

„Wij zijn nog op zoek naar een extra paar handen aan de naaimachine. Dus heeft u interesse om als vrijwilliger mee te doen in ons enthousiaste team, kom dan vooral kennis maken of neem via facebook contact met ons op.”