Lezing groei & Bloei Veendam: Vogels in de tuin

Natuurfotograaf Geert de Vries geeft donderdag 23 januari in de grote zaal in het A.G. Wildervanckhuis in Veendam een lezing over vogels in de tuin.

Geert de Vries uit Tweede Exloërmond is in Drenthe een bekend natuurkenner en natuurfotograaf. Hij is een gepassioneerd verteller over natuur en landschap en weet ingewikkelde natuurverschijnselen op een boeiende en heldere manier te presenteren. Zijn verhaal over onder andere vogels inde tuin wordt ondersteund door eigengemaakte foto’s van schitterende kwaliteit.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Groei & Bloei Veendam en omstreken en is gratis toegankelijk voor leden, niet-leden betalen 3 euro. Aanvang 19.30 uur.

Groei & Bloei

Groei & Bloei is een landelijke groenvereniging gericht op tuinieren. De vereniging heeft 130 afdelingen en rond de 35.000 leden.Ieder lid van de vereniging krijgt het tijdschrift Groei& Bloei 10 keer per jaar toegestuurd. Het magazine staat vol praktische tips, tuinreportages en achtergrondverhalen over plantensoorten en tuinieren. Voor meer informatie: www.groei.nl.