Noord Nederlands trein- en trammuseum in Zuidbroek wil graag kennismaken met nieuwe vrijwilligers

Zaterdagochtend organiseert het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum in Zuidbroek een kennismakingsochtend, speciaal voor nieuwe vrijwilligers of mensen die overwegen vrijwilliger te worden.

Aspirant-vrijwilligers worden zaterdagmorgen in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met het museum, de mensen en de verschillende werkzaamheden die in het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum plaatsvinden.

Met een kop koffie of thee, vergezeld van een versnapering, is er tijd om met de mensen van het NNTTM kennis te maken en vragen te stellen. Een en ander is vanzelfsprekend kosteloos en behelst een rondleiding door het spoorwegmuseum.

Vrijwilligerswerkzaamheden

Het NNTTM is een ambitieuze organisatie waar voor iedereen leuke vrijwilligerswerkzaamheden te doen zijn. Wie nieuwe mensen wil leren kennen, het leuk vindt om anderen te helpen of geschikt voor de catering of de collectiewerkgroep, kan zaterdagmorgen vanaf 10.00 uur terecht in het voormalige stationsgebouw in Zuidbroek.

Waterstaatsstation

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.