VEENDAM - De zaalvoetballers van V&Z Veendam hebben zich hersteld van de nederlaag voor de kerst. In eigen hal werd vrij gemakkelijk Omlandia aan de kant gezet het werd 6-0.

De wedstrijd begon later en duurde korter omdat de gasten uit Ten Boer de kledingtas bij hun eigen sporthal had laten staan. Hierdoor gaf de scheidsrechter aan de wedstrijd in te korten. Hier gingen beide teams mee akkoord.

Vanaf het begin signaal was het V&Z Veendam dat de boven liggende partij was. Dit resulteerde al vrijsnel in een voorsprong door een treffer van Jeroen Huizinga op aangeven van Jeffrey Breeuwsma. Na de openingsgoal was het eenrichtingsverkeer op het doel van de gasten uit Ten Boer. Op aangeven van Jordy Brust was het Joop Uuldriks die de 2-0 binnen 10 minuten tegen de touwen schoot.

Halverwege de eerste helft maakte Harmen Hager op aangeven van Joop Uuldriks de 3-0 en gingen de hoofden al wat hangen bij Omlandia. Voor rust liep de thuisploeg uit naar een 5-0 voorsprong. Doelpunten kwamen op naam van wederom Jeroen Huizinga en Joop Uuldriks.

Na de rust kregen beide ploegen aantal kansen maar gescoord werd er niet. Na 10 minuten in de 2e helft toen was het wel raak en was het opnieuw Joop Uuldriks die zijn 3e van de wedstrijd maakte en de zesde voor V&Z Veendam.