Financiën op orde met DUO bewindvoering

REGIO - DUO Bewindvoering breidt per 21 januari haar dienstverlening uit in Stadskanaal en omgeving.

Sinds 2013 is DUO Bewindvoering gevestigd in Assen. Een kantoor dat staat voor korte lijnen, directe en bondige communicatie en vooral voor doen wat je belooft.

„Ken jij iemand met geldproblemen of is diegene om wat voor reden dan ook niet meer in staat om zijn of haar eigen financiën te regelen? DUO bewindvoering helpt je zo goed mogelijk om op een eerlijke manier de financiële situatie weer op orde te krijgen”, aldus het team.

„Vaak zijn onvoorziene omstandigheden, zoals een scheiding of ontslag, de oorzaak van financiële en psychische problemen. Een begrijpelijke reactie is het niet openen van post of bang zijn om de deur te openen voor een deurwaarder en/of incassobureau.

Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk het is om geldzaken goed geregeld te hebben. Voor onze klanten beheren wij de inkomsten (salaris, uitkering, huur- en zorgtoeslag, kindgebonden budget, kinderopvang toeslag, belastingteruggave, PGB en kinderbijslag) en zorgen ervoor dat jouw vaste lasten op tijd betaald worden. Ook vragen wij voorzieningen aan die het inkomen kunnen verhogen”, leggen de medewerkers van DUO bewindvoering uit.

„Wil jij je financiën weer op orde krijgen en kun je niet wachten tot 21 januari? Stuur ons dan alvast een privéberichtje! We helpen je graag!”

Vanaf 21 januari is het kantoor te vinden aan de Blokwieke 96a te Stadskanaal. Telefonischbereiken op 085-0161800 of via de e-mail info@duobewindvoering.nl