Flash Veendam met 3 teams naar de halve finales van het NOJK

VEENDAM - Volleybalvereniging Flash Veendam speelde afgelopen weekend met vier teams de voorronde van de NOJK, de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Drie van hen wisten uiteindelijk dor te dringen in de halve finales van de competitie.

Meisjes A mocht naar Assen waar de wedstrijden tegen VC058 en De Meeuwen makkelijk met 2-0 werden gewonnen. Na de laatste poulewedstrijd tegen Impala uit Leek was de halve finale voor de Veendammer meiden een feit.

Meisjes B speelde in Hoogeveen hun voorronde. Tegen Salvora werd 0-2 verloren, tegen Sleen met 1-1 gelijk gespeeld, IJsselmuiden werd met 2-0 verslagen en tegen Lycurgus was er een 0-2 verlies. De meiden werden 3e in de poule en speelde tegen de nr. 2 uit de andere poule om een halve finale plek. Hierin versloegen de dames Impala uit Leek. Ook een halve finale voor dit team.

Meisjes C strandden in Denekamp op een vierde plek.

In de eigen sporthal mocht Flash zelf een voorronde voor de D-jeugd organiseren. Op vrijdagavond hadden vrijwilligers de Parkstadhal en de Sorghvliethal al opgebouwd en zaterdagochtend vanaf 09.45 uur speelden 14 teams hun wedstrijden. De D-meiden van Flash speelden dus in eigen hal. Veel publiek en een vertrouwde omgeving. Ze wonnen met 2-0 van zowel Emmen, Bolsward als van Sneek en plaatsen zich hiermee voor de halve finale.

De worden gespeeld op zaterdag 15 februari.