B ruiters aan de start tijdens IICH Groningen

ZUIDBROEK - Na de Subtop Dressuur van zaterdag, was het zondag de beurt aan de B klasse ruiters om deel te nemen aan het IICH in Zuidbroek.

Lisa Hamminga kwam aan start met Janouka A en wist zowel in het klassieke parcours en het progressieve een prijs mee naar huis te nemen. In het klassieke parcours werd ze eerste, progressief tweede. Anna-Lyn Dijkstra werd tweede in de eerste Klassieke groep en Hanna Eleveld en Kwibus derde.

Marilee de Vries tweemaal in de prijzen

In de tweede groep (klassiek) ging de eerste prijs naar Ruben Halman met Kiddo. Zij reden een nette ronde met een tijd van 0-46.90. Renske Geertman werd tweede met 0-49.46 en Marilee de Vries derde.

In de tweede progressieve groep was Chiara Chiara Oldeagterhuis de nummer één met 36/45.64. Daarna kwam Didi van Dijken met French Kiss 36/45.87 en op de derde plaats opnieuw Marilee de Vries.

In de derde klassieke groep ging de eerste plaats naar Cynthia van Eerbeek met 0-50.37. De nummer twee was Danise van Gelder en op de derde plaats is Martijn Wekema geëindigd. In de laatste rubriek van de dag werd Sanne Slothouwer eerste met 36/41.88 en moest Rheava Siy genoegen nemen met de tweede plaats. Amber Zwarteveen eindigde op de derde plaats.