Veendam maakt zich op voor de finales van het Zechstein Indoor Soccer

VEENDAM - Tijdens de Kerstvakantie staat het Indoorcentrum in Veendam geheel in het teken van zaalvoetbal

In de dagen vlak voor Kerst kwamen de jeugdcategorieën JO-13, JO-15, JO-17 & JO-19 in actie tijndens de voorrondes van het Zechstein Indoor Soccer. In iedere jeugdcategorie waren er 5 finales plekken te vergeven. In de dagen na Kerst was het de beurt aan de Senioren. In totaal 20 Senioren teams kwamen tijdens de voorrondes van deze 2e editie van het Zechstein Indoor Soccer. In deze categorie was er uiteindelijk plek voor 10 finalisten.

Finales Jeugdcategorieën

Op donderdag 2 en vrijdag 3 januari komen de finalisten uit de vier jeugdcategorieën in actie. Vandaag is het ‘s middags de beurt aan de categorieën JO-13 en JO-15, op vrijdag 3 januari spelen de teams uit de JO-17 en JO-19 in de middag hun finalewedstrijden. In deze categorieën zullen de nummers 1 t/m 3 een beker in ontvangst nemen op het podium.

Finaleavond dames & 35+

Na afloop van het middagprogramma dat op donderdag 2 januari gepland staat gaan we door met de teams uitkomend in de categorie: dames & 35+. Bij de dames is het de taak aan Heerenveense Boys VR1 op de titel te verdedigen tijdens de 2e editie van het Zechstein Indoor Soccer. In de finale zullen zij het opnemen tegen Oranje Nassau, v.v. Leo, Muntendam en Veendam 1894.

In de andere hal zal deze avond gespeeld worden door de categorie 35+. Hier spelen teams uit Peize, Delfzijl, Onstwedde, Wildervank en Veendam.

In de categorie Senioren werd op 28 en 29 december gestart met de voorrondes. „Uit de noordelijke 3 provincies ontvingen we inschrijvingen van in totaal 20 veldvoetbal teams”, aldus de organisatie.

De 10 finalisten die op vrijdag 3 januari in de finaleavond van het Zechstein Indoor Soccer staan, zijn:

MOVV – GRC Groningen – Onstwedder Boys – vc Trynwalden – Groen Geel – VV Noordster – VV Groninger Boys – Veendam 1894 Zon 1 – VV Hoogezand – Achilles 1894.

Deze teams strijden tijdens de finale om de hoofdprijs van €1.000,- euro. Voor de speelschema’s en uitslagen: www.tournify.nl/live/zechstein

Publiek is welkom.