Spannende eerste finaledag tijdens IICH Groningen

ZUIDBROEK - Het paardenevenement IICH is weer voor een aantal weken neergestreken in Zuidbroek. De Eurohal was op 23 december het podium voor de allereerste finale. Er streden diverse combinaties om het beste resultaat in de klasse L klassiek.

Foutloze ronde voor John van Zanten

John van Zanten wist met zijn paard Ini Mini Cooper de concurrentie voor te blijven door als enige foutloos door het parcours te komen met een nette tijd van 0/0-34.63. Regina van Leeuwen moest daardoor de 1e prijs aan zich voorbij laten gaan en werd knap tweede met 0/0-35.58.

Jordi Koopmans zette samen met De Boer-Horsetrucks High five een super snelle tijd neer van 0/0-34.62 en mocht de 1e prijs mee naar huis nemen. Lysanne Kruizinga was nét een fractie langzamer met 0/0-35.96 en werd tweede in de PMF Stalen Masten-prijs.

Nog tot en met 11 januari vindt deze 58ste editie van het paardenevement plaats in Zuidbroek. Er staat nog van alles op het programma. De Bixie-rubrieken, voltige, hengstencompetities, diverse dressuur- en springwedstrijden etc. Voor het volledige programma zie www.iichgroningen.nl