Back to the fifties en sixties met de Beatshow

De fifties and sixties komen weer tot leven in de Beatshow van Maarten Spanjer op zondag 15 december in vanBeresteyn.

Meesterverteller Maarten Spanjer wekt samen met onder meer Rudy Bennett van The Motions, Theo van Es van The Shoes en Polle Eduard van Tee Set de swinging fifties and sixties tot leven. Hits als ‘Na Na Na’ en ‘Ma Belle Amie’ klinken in deze wervelende voorstelling als nooit tevoren.

Feelgood show

De nostalgische verhalen die de muziek omlijsten toveren gegarandeerd een lach op uw gezicht. De ‘Beatshow’ is een feelgood show met onvergetelijke hits en hilarische verhalen van een groep babyboomers die de nozems en de hippies uit de jaren 50 en 60 nog heeft meegemaakt.

In september is het album van Rudy Bennett en de band The Motions uitgekomen. Er is nooit eerder vertoond werk te horen van Robbie van Leeuwen, componist van o.a. Nederpopklassiekers ‘Wasted Words’ en ‘Venus’. Liedjes van het album hoort u voor het eerst tijdens de ‘Beatshow’.

Voor en na de voorstelling is er een expositie van Museum RockArt. De expositie bestaat uit bijzondere affiches, gitaren, cd’s, lp’s en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.

Datum: zondag 15 december

Aanvang: 15:00 uur

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of bij de theaterkassa, geopend van ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.