Winkler Prins Indoor Soccer competitie: “Luttje schiet met scherp”

veendam - Afgelopen vrijdag speelden de jongens en meiden uit de oudere jeugd hun wedstrijden in de WP Indoor Soccer competitie.

FC Faketaxi mocht de middag starten tegen FC Schwimpies. Eerstgenoemde team speelde op zich aardig, maar wist hun kansen niet om te zetten in doelpunten. In alle opzichten was FC Schwimpies iets effectiever dan FC Faketaxi, wat dan resulteerde in een 0-3 overwinning voor FC Schwimpies.

De tweede wedstrijd was een doelpuntenfestijn. Annie FC 3.0 wist met 11-1 te winnen van FC Kaaskillers. Met maar liefst 5 doelpunten was Luttje wederom de grote man bij Annie FC 3.0.

De laatste wedstrijd was misschien wel de meest spannende. Anniezuma Eleven speelde tegen FC Mint. Bustin van Anniezuma Eleven opende de score na een aantal minuten spelen. Hij kreeg de bal vrij voor de goal na een mooie actie, waarna hij de bal in het netje wist te leggen. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en over en weer vielen gaten en werden er kansen gecreëerd. De eindstand werd in de laatste 30 seconden bepaald: 3-3 een terechte uitslag en voor het publiek was het een mooie pot om naar te kijken.