Moeizame overwinning voor V&Z Veendam in Ten Boer

VEENDAM - De zaalvoetballers van V&Z Veendam hebben een moeizame overwinning behaald op Omlandia in de Tiggelhal in Ten Boer.

Vanaf het eerste fluitsignaal liep het niet geweldig aan de kant van V&Z. Maar toch kwam het snel op voorsprong door een afstandspegel van Junior Vos. De ploeg kon hier niet lang van genieten want een minuut later stond de gelijkmaker alweer achter doelman Tom van Dijk.

Na deze tegenslag ging het niet veel beter met het spel van V&Z. Veel ballen kwamen niet aan of werden te slap in gespeeld. De ruststand werd gelijk: 2 -2.

In de beginfase van de 2e helft stonden de Veendammers al vrij snel achter. Deze tussenstand bleef tot 10 minuten voor tijd. Want toen ging het pas lopen aan de kant van V&Z. Jeffrey Breeuwsma maakte de de 3-3 en al vlug volgden er nog twee doelpunten. Door deze tussenstand moest Omlandia risico nemen en gingen ze met een meevoetbalende keeper spelen dit resulteerde al gauw in 4-5. De Veendammers wisten de eindstand uiteindelijk op 4 -6 te zetten.