Muzikanten en zangers gezocht voor komisch klucht

OUDE PEKELA - Tot en met mei 2020 brengt Metafora de klucht ‘Wie is de koe?’ in verschillende cafés in de provincie Groningen. Voor twee voorstellingen is het gezelschap op zoek naar muzikanten en zangers die graag mee willen doen.

‘Wie is de koe?’ is een hilarische, eigentijdse, actuele voorstelling vol livemuziek, geïnspireerd op de oorspronkelijke ‘De klucht van de Koe’. Deze werd geschreven door Gerbrand Adriaanszoon Bredero in 1612. In de voorstelling ‘Wie is de koe?’ wordt een boer slinks verleid om zijn eigen koe te verkopen zonder zelf van de opbrengst te profiteren. Tijdens de voorstelling blijkt dat het je laten verleiden tot list en bedrog makkelijker gaat dan je denkt.

„Voor de voorstelling op 17 januari in Café Harmonie in Oude Pekela en op 5 februari in café Veldzicht in Vledderveen zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste muzikanten en zangers die mee willen spelen en/of zingen in de voorstelling. Het gaat dan met name om Nederlandstalige meezingnummers. Ook is er ruimte voor eigen inbreng. De muzikale leiding is in handen van Rens Koldenhof”, aldus het gezelschap.

Bespeel je een muziekinstrument en/of zing je en lijkt het je leuk om mee doen? Neem dan contact op artistiek leider Astrid Warntjes via wieisdekoe@ziggo.nl / 06 145 06 296.

Meer informatie vind je op www.stichtingmetafora.nl.