Zaalvoetballers tegenover elkaar in Veendam

VEENDAM - In de competitie voor leerlingen van 11 t/m 14 jaar stonden afgelopen vrijdag drie wedstrijden op het programma. Bad Boys trad om 16.00 uur aan tegen Boeie Ruurd FC. Laatstgenoemde wist Bad Boys flink te overtreffen door met maar liefst 0-14 te winnen. Boeie Ruurd FC was duidelijk een maatje te groot.

De tweede wedstrijd van de middag ging tussen FC Hydro en Blauw Wit. Van hoogstaand voetbal was geen sprake bij beide teams, maar door hard werken wist Blauw Wit de drie punten toch over de streep te trekken. Met 3-8 ging FC Hydro de boot in.

De laatste wedstrijd van de middag was ook de meest spannende. Veendammers speelde tegen Pondje Cake FC, die tot nu toe alle wedstrijd gewonnen heeft. Het beloofde dus een zware pot te worden voor Veendammers. Na een tijdje spelen bleek dit ook in de praktijk, Pondje Cake FC speelde goed en wist met 0-2 voor te komen.Veendammers begon weer te voetballen en scoorde zelfs nog 2-2. Pondje Cake FC was even de kluts kwijt en Veendammers begon zelfs nog te geloven in een overwinning. Helaas voor hen was dit niet de praktijk, aangezien Pondje Cake FC er uiteindelijk 2-4 van wist te maken.

Komende vijdag speelt de oudere jeugd hun wedstrijden in de Parkstadhal.