Sportcafé Sportplein voor de derde keer in de race voor titel Leukste Voetbalkroeg

VEENDAM - Voor het derde jaar op rij is Sportcafé Sportplein uit Veendam genomineerd voor de Fox Sports verkiezing Leukste voetbalkroeg van Nederland. Tijdens deze jaarlijkse verkiezing worden licentiehouders van Fox Sports genomineerd voor die felbegeerde titel.

Ook zijn er ook 12 provinciewinnaars die zich gedurende één jaar ‘De Leukste Voetbalkroeg’ van de provincie mogen noemen.

Drie keer is scheepsrecht!?

Zowel in 2017 als in 2018 greep Sportcafé Sportplein beide keren net naast de titel. Wel werd de horecagelegenheid tot tweemaal toe provinciewinnaar van de provincie Groningen. Vader en zoon Van Loenen zien hun kansen voor de verkiezing van 2019/2020 positief in.

„Na twee keer verkozen te zijn tot Leukste Voetbalkroeg van de provincie wordt het tijd dat we nu een gooi doen naar de landelijke titel”, aldus Fred van Loenen. „De afgelopen jaren zijn we gesteund door veel stemmers uit Veendam en omstreken, we hopen dan ook dat een ieder ook dit jaar weer zijn/haar stem uitbrengt op Sportcafé Sportplein.”

Zelf ook in de prijzen?

„In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we dit jaar ook iets leuks voor onze stemmers. Onder alle uitgebrachte stemmen gaan we een drietal leuke prijzen verloten! Deze prijzen gaan ongeacht wat de uitslag zal zijn, verloot worden”, aldus van Loenen.

De prijzen zijn: Eén jaar lang wekelijks een gratis portie bitterballen bij Sportcafé Sportplein.

De voetbalvideogame FIFA 20

Vier tickets voor het muziekfestival De Vrienden van Sportplein.

Stemmen kan tot en met 20 november via www.leukstevoetbalkroeg.nl Wat als Sportcafé Sportplein de “leukste voetbalkroeg van Nederland” wordt…? De landelijke winnaar ontvangt van Fox Sports een Drive-in show van twee Veronica DJ’s en 10.000 bitterballen.