Ondernemers Edwin en Petra Boomstra dragen stokje over

VEENDAM Na 46 jaar verandert SAB Accountants & Adviseurs van eigenaar. Edwin en Petra Boomstra uit Veendam dragen hun familiebedrijf over aan Marcel en Rolien Brust uit Emmen.

Jan Smilde uit Veendam die het bedrijf oprichtte in 1973 steunt de keuze van zijn dochter en schoonzoon. ,,Zo’n keuze maak je niet zomaar”, aldus Edwin en Petra. ,,Wij zijn nu halverwege de veertig en we moeten nog even. Willen we nog wat anders dan moet het nu ook gaan gebeuren. Wij hebben nog bepaalde ambities en die gaan wij nu realiseren.”

Marcel en Rolien hebben nu een accountantskantoor in Emmen onder de naam Brust.nl. Marcel Brust is ook erkend accountant en Register Belastingadviseur en heeft bijna dertig jaar ervaring in het vak.

De klik tussen beide echtparen was er vanaf de eerste kennismaking. De overdracht gaat overigens heel geleidelijk. Op basis van een zogenaamde ‘warme overdracht’. Want voor het overdragen van de kennis en ervaring blijven Edwin en Petra nog een periode achter de schermen aanwezig.

Kortom, de directies van SAB en Brust.nl zijn blij met deze nieuwe situatie. Met straks een kantoor van tien mensen biedt Brust.nl een stabiele basis voor de toekomst. En we weten haast wel zeker dat de klanten daar ook blij van worden. Brust.nl is gevestigd aan het Beneden Westerdiep 7-9 te Veendam.