Nieuwe editie van het Repair Café in Veendam

Veendam - Op donderdagmiddag 31 oktober wordt er weer een Repair Café bijeenkomst georganiseerd in De Buurtschuur aan de Jakob Bruggemalaan 72a in Veendam.

Deze middag draait het om repareren. Tussen 13:00 uur en 15:30 uur staan diverse vrijwillige reparateurs klaar om te helpen bij alle mogelijke reparaties. Men kan kapotte spullen meebrengen en ter reparatie aanbieden.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u samen met de vrijwilliger bekijken of uw meegebrachte spullen gerepareerd kunnen worden. Denk bij mogelijke reparaties aan apparaten die technisch inzicht vragen of aan kleding en textiel waar naald en draad of mogelijk een naaimachine aan te pas moet komen.

Door repareren te promoten, wil Repair Café Veendam bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Veel spullen zijn na een eenvoudige reparatie nog prima bruikbaar. Bovendien staat naast het repareren bij het Repair Café ook ontmoeting centraal. Het Repair Café is ook bedoeld om mensen op een andere manier met elkaar in contact te brengen. Samen repareren kan leiden tot hele leuke contacten.