Prijzenregen voor vechters van Ashido

VEENDAM - Het Open Noord-Nederlandse kyokushin toernooi werd afgelopen weekend gehouden in Drachten. De acht vechters die vanuit Ashido karate meededen, zijn allemaal in de prijzen gevallen.

Suara Kulac was vanuit Ashido als eerste aan de beurt met een match-making en wist haar tegenstander uit te schakelen en de partij te winnen. Ze mag zich hierbij Noord-Nederlands kampioen noemen.

Emily Veenman werd uit een poule van drie vechters tweede. Daarna mocht Oona Wilts aan de slag, eveneens in een poule van drie en eindigde als derde.

Hierna was het de beurt aan Acelya Kulac ook zij mocht het opnemen tegen twee tegenstanders waar zij echt zwaar aan het werk moest en eveneens een derde plaats behaald. Kevin Blik was daarna aan de beurt en wist zich naar een tweede plaats te knokken in eveneens een poule van drie.

Daarna was het de beurt aan Hidde Renia die in een poule van vier een derde plaats wist te behalen.

Jodie de Vries en Julia Smalbil vochten allebei in dezelfde poule met daarin nog een derde vechter, waarin Julia een tweede plaats behaalde en Jodie de eerste plaats en mag zich hierbij ook Noord- Nederlands kampioen noemen.