Griezelen op het spoor tijdens Fright Night

STADSKANAAL - Neem een duik in het verleden tijdens deze spannende spooktocht. Het is donker, in de verte klinken onheilspellende geluiden. „Durf jij ons te helpen in de strijd tegen losgeslagen veengravers en werklui? Beleef het mee tijdens de Fright Night op zaterdagavond 19 oktober bij Museumspoorlijn STAR.”

De route wordt gelopen op het eigen terrein van Museumspoorlijn STAR, waarbij je niet alleen buiten, maar ook door de gebouwen van de STAR geleid wordt. De organisatie heeft een serie enge verrassingen voor de deelnemers in petto. De minimum leeftijd is dan ook 16 jaar.

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan kun je mee met het eerste programma. Alleen onder begeleiding van een volwassene. Ben je jonger dan 12 jaar? Dan kun je helaas niet meedoen.

Reserveren aanbevolen

Er is slechts een beperkte plaatsruimte voor dit arrangement. Voorkom teleurstellingen en koop je kaarten dus vooraf. Kaarten zijn online te koop via onze website: www.stadskanaalrail.nl. Er kan gestart worden op meerdere tijden: 18.30, 19.00, 20.00, 21.00 en 22.00 uur. De prijs is € 15,50.