Voor ieder automerk een set automatten op maat

Aangeboden door: Mijnautomatten.nl

Er komt een moment dat uw automatten zijn versleten. Of vies vanwege vuil onder de schoenen en andere rommel. Dit geeft uw auto een afgeleefde uitstraling. Gelukkig kunt u dit gemakkelijk en betaalbaar oplossen, met pasvormmatten die precies de juiste uitvoering hebben. Zorg dat deze precies de juiste kleur, afwerking en pasvorm hebben, bestel ze eenvoudig op maat bij Mijnautomatten.nl.

Simpel de juiste automatten gevonden 

Automatten van Mijnautomatten.nl zijn originele pasvormmatten. Deze wijken niet af van de originele automatten en worden tevens geïnstalleerd met een passend bevestigingssysteem. Om uw specifieke set automaten te vinden, voert u het kenteken van uw auto in. U ziet dan meteen de juiste producten in het assortiment. 

Premium Velours 

Een set automatten kopen van Premium Velours heeft de hoogste kwaliteit. Het tapijt voldoet aan de hoogste classificering en eisen. Deze automatten zijn leverbaar met 16 verschillende omrandingskleuren en afwerkingsvormen. 

Classic Velours 

Automatten van Classic Velours hebben de hoogste tuftkwaliteit en zien er luxer uit dan de meeste automatten. Deze kwaliteit is verkrijgbaar in beige, blauw, rood, grafiet en zwart. De omranding van de automatten heeft dezelfde kleur als het tapijt, zodat de matten er strak en egaal uitzien. 

Naaldvilt 

Naaldvilt is tevens een product in het assortiment van Mijnautomattten.nl. Deze naaldvilt automatten  op maat zijn verkrijgbaar in het antraciet en zwart, de twee meest gebruikte kleuren. Deze passen bij alle auto-interieurs. Een hakplaat onder het gaspedaal zorgt voor extra bescherming tegen slijtage.

Afwerkingen

Alle automatten worden netjes afgewerkt met een afwerkrand. U heeft de keuze uit garen, geweven band of nubuck. Garen zijn eenvoudig maar sterk. De uitvoering met een geweven band zorgt voor meer stevigheid en voorziet het product van een extra fraaie omlijning. Nubuck is de meest exclusieve afwerking. Dit is een kunststof bies met een luxe leeruitstraling en leverbaar in 7 kleuren. Het stiksel heeft dezelfde kleur als de omranding.

Snel geleverd

U heeft uw automatten razendsnel in huis.Welk materiaal of type afwerking u ook kiest, u krijgt deze binnen drie werkdagen geleverd. Mijnautomatten.nl produceert de matten zelf, in de fabriek in Genemuiden. Er is een eigen productielijn opgebouwd. Hierdoor is er geen tussenhandel, waardoor u de automatten voor de scherpste prijs heeft.