Ga bowlen tijdens een weekendje Zuid-Holland

Aangeboden door: All American Bowling

Ben je van plan een weekendje weg te boeken aan de Noordzeekust? Dan is een goede voorbereiding het halve werk. Bij een weekendje met familie of vrienden mag inspanning en competitie niet ontbreken. Zo komt de sfeer er goed in, zeker na afloop.

Bowlen is bij velen een geliefde activiteit. Bij dit spel komt de strijd echt los. Wil je een groepsverband creëren tussen al je vrienden of familie, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Dit is het gezelligste bowlingcentrum van Zuid-Holland. Hier vindt de ‘magic’ plaats.

Volop genieten in de Bollenstreek

Voor sport en recreatie in Noordwijkerhout, is er in de Bollenstreek genoeg te beleven. Naast bowlen, eventueel in combinatie met een diner, zijn er voldoende andere activiteiten in deze regio. Je bent dicht bij het strand. Hier kun je tal van sportieve activiteiten ondernemen. Ga suppen, raften of boek een leuke teambuildingactiviteit zoals Expeditie Robinson. Ook in de omgeving van Noordwijkerhout is voldoende te beleven. Denk hierbij aan: fietsverhuur, musea, Space Expo en bootverhuur in Leiden. In het voorjaar is een bezoek aan deze streek de moeite waard vanwege de Keukenhof en de tulpenvelden.

Bowlen kan altijd en is voor iedere leeftijd

Bowlen bij All American Bowling is een terechte leuke aanvulling tijdens je weekendje weg in Noordwijkerhout. Het is zowel een sport als recreatie. Je bent fysiek bezig en tegelijkertijd zorgt de onderlinge strijd voor veel sfeer en plezier. Dit maakt bowlen tot een geschikte activiteit voor iedereen. Of je nu oud bent of nog heel jong, bowlen is een leuk spel voor elke leeftijd. Iedere speler kan op zijn eigen manier gooien. Dankzij de kids bumpers doen de kinderen ook leuk mee. Deze bumpers komen automatisch omhoog bij spelers, die deze instelling hebben. Is het buiten slecht weer? Ook dan ga je bowlen. Bowlen kan altijd, in ieder seizoen. Het is een typische Amerikaanse sport én dat ervaar je bij All American Bowling.

Profiteer van de Bowling Deals

De beste afsluiting van je vriendenuitje of familieuitje in Noordwijkerhout is dineren, geheel volgens Amerikaanse stijl. Door te kiezen voor een van onze bowling deals, profiteer je maximaal van korting. Een uur bowlen in combinatie met een hapje en een drankje kan al voor slechts €9,95 per persoon. Uiteraard kun je ook kiezen voor een uur bowlen in combinatie met een diner. Kies uit verse vis en vleesproducten zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop staat het dessertbuffet voor je klaar. Hier schep je onbeperkt ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom! Bekijk hier de actuele bowling arrangementen.

Juist voor groepen

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor groepen. Bowl in Amerikaanse sfeer en geniet van de muziek, videoclips en special effects. Proef de heerlijke hamburgers, of het plategrillen met de beste kwaliteit vis en vlees. Al met al een gezellige en fijne belevenis. De bowling is gemakkelijk te bereiken. Je vindt het party bowling in het Flamingo's Partycenter.