Fotowedstrijd Tusschenwater levert tien winnaars op

Tien mensen die deelnamen aan de fotowedstrijd rondom het natuurgebied Tusschenwater hebben startbewijzen voor de Hunzeloop Wandeltocht gewonnen die op zaterdag 21 september wordt gehouden.

Op de fotowedstrijd was uitgeschreven door Waterbedrijf Groningen, waterschap Hunze en Aa’s en Het Drentse Landschap. Uit alle inzendingen koos een jury de tien mooiste. De namen van de winnaars en de geslecteerde foto’s zijn te zien op de website van het Drentse Landschap.

De ingezonden foto’s hebben als onderwerp het nieuwe natuurgebied Tusschenwater. Onlangs is dit gebied verrijkt met een stalen fotoframe. ,,Met de fotowedstrijd hoopten we vooral meer bezoekers aan te trekken voor Tusschenwater”, aldus woordvoerder Paulien Zomer. Tegelijkertijd hoopt de stichting ook animo te kweken voor De Hunzeloop wandeltocht, die jaarlijks op de derde zaterdag van september wordt gelopen.

De start is aan het Achterom in Zuidlaren. Vervolgens wandel je door het nieuw ontwikkelde natuurgebied Tusschenwater (tussen Zuidlaren en de Groeve).

Meer informatie over de Hunzeloop Wandeltocht is te vinden op www.hunzeloopwandeltocht.nl.