Voortgezet onderwijs en autisme onder de loep

Voor Mantelzorgers, familie en andere geïnteresseerden uit de gemeente Veendam en Pekela wordt maandag 23 september een themabijeenkomst gehouden over Voortgezet onderwijs en autisme.

De gastsprekers voor de avond zijn: Aaldrik Pot, directeur Stafdienst Leerlingbegeleiding Winkler Prins en Inge Pot, Coördinator Time Out Winkler Prins.

Tijdens de avond wordt informatie gegeven over hoe voortgezet onderwijs omgaat met kinderen die een vorm van autisme hebben.

Men is welkom tussen 19.00 – 21.00 in de zaal van het ouderenwerk Compaen, ingang Ontmoeting aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam.

De bijeenkomsten worden in samenwerking met Compaen, de NVA Groningen/Drenthe en Autisme Netwerk Groningen georganiseerd.

Mocht u meer informatie willen of vragen erover hebben dan kunt u contact opnemen met Sjeni Mustafa van het Steunpunt Mantelzorg.

Zij is van maandag tot en met donderdag aanwezig. via de telefoon: 0598-698119 , Compaen of mail een bericht naar smustafa@compaenveendam.nl. Aanmelden voor 20 september.