Golfclinic Veendam voor sportieve singles

VEENDAM - Singles kunnen elkaar 8 september op een sportieve manier ontmoeten in Veendam. Bij golfbaan de Compagnie in Veendam organiseert IndiviDuo een golfclinic speciaals voor vrijgezellen.

Golfervaring of een Golfvaardigheidsbewijs is niet nodig; iedereen is van harte welkom. „Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is, om als een ervaren golfer op ‘de green’ te lopen en wil je weten wat nu eigenlijk een ‘tee’ of ‘airshot’ is? Dan is dit je kans!”

Dit initiatief komt van Joyce Boerkoel van IndiviDuo. Zij organiseert inmiddels bijna 9 jaar diverse activiteiten speciaal voor singles. „Samen golfen is de activiteit bij uitstek, om elkaar op een ontspannen en gezellige manier beter te leren kennen. De middag begint met een clinic waarin we de basis van het golfen leren, gevolgd door een lunch. Daarna gaat de groep het geleerde in praktijk brengen op de Par3 baan. Veel singles vertellen mij, dat ze vaak thuiskomen na een activiteit en dan hun ervaring met niemand kunnen delen. Daarom is na het golfen volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen onder het genot van een drankje. Natuurlijk is het niet verplicht dat het gesprek dan over golven gaat!” vertelt Joyce Boerkoel lachend.

De golfliefhebbers worden om 10.30 uur met een kop koffie en wat erbij lekkers ontvangen in het clubhuis.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan uiterlijk 5 september aan via http://www.individuo.nl/activiteiten of bel Joyce op 06-28633962. Alle singles zijn welkom om aan deze activiteit deel te nemen. Het is niet nodig om eerst lid te worden van IndiviDuo.