Meezingen in de mooiste kathedralen van Nederland

REGIO - Het groot Nationaal Bevrijdingskoor uit Nederland gaat komend jaar 75 jaar bevrijding vieren door in de mooiste kerken van Nederland te zingen.

In heel Nederland kunnen mensen van alle leeftijden meedoen aan dit project. Bekende musici werken als Martin Zonnenberg, Martin Mans, Joost van Belzen en Peter Wildeman werken eveneens mee.

„We gaan prachtige liederen zingen die met vrede en bevrijding te maken hebben, een vleug vaderlands erin. Wie wil dit nu niet?”, aldus het koor.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden mee te zingen in het koor. Repetities vinden plaats in de regio’s Hardenberg, Nunspeet, Amersfoort, Veenendaal, Gouda, Krimpen, Sliedrecht, Middelharnis en Goes, Friesland en Groningen .

Deze oefenmomenten vinden eens per maand plaats en starten in januari 2020. De concerten vinden plaats in de schitterende kathedralen die Nederland rijk is: Laurenskerk te Rotterdam, Bovenkerk te Kampen en Maria-Magdalenakerk te Goes. Er werken verder unieke mannenkoren aan mee, zelfs een bevrijdings-Mannenkoor uit Canada.

Meer info en opgave: www.bevrijdingskoor.nl.