Collectanten gezocht voor de collecte van KWF

Van 1 t/m 7 september is er de landelijke collecteweek van de KWF Kankerbestrijding. De afdeling Veendam is dringend opzoek naar collectanten. Door vergrijzing en drukte is hier een groot tekort aan. Met deze oproep hoopt het KWF dat er zich vrijwilligers aanmelden om langs de deuren te gaan in hun buurt.

Het KWF is blij met elk uurtje dat je collecteert. Sommige mensen gaan een paar avonden de huizen langs, anderen een paar uurtjes. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe lang je wilt collecteren. Alle beetjes helpen.

Door heel Veendam en Wildervank zijn collectanten nodig, maar vooral in de Provinciënhoek, Sorghvliet 1 (Galjootstraat, Fregatstraat, Schoenerstraat en Oostlaan) en Wildervank (Plan Oost, Langebosch,en gedeeltes in de J. Kammingastraat, Torenstraat, en Landbouwstraat) is een groot tekort aan vrijwilligers. Heb je zin om het team van Veendam te helpen met collecteren, stuur dan een mailtje naar kwfveendam@hotmail.com of neem telefonisch contact op met Ingrid Rengers via 06-55863336.