Tropical party van Zechstein Summerfun geslaagd

Bij de Spelerij in Borgerswold is vrijdag de Light editie van Summerfun afgesloten met ‘Zechstein Summerfun in the Tropics’. Onder dit thema was met flamingo’s, ananassen, cactussen, meloen een tropisch sfeertje gecreëerd. Bij een van de activiteiten bij de knutseltafel gingen de kinderen aan de slag met ‘tropisch fruit’.

Daarnaast was er ook nog van alles te doen. Zo heeft er de hele middag een lange rij gestaan bij het schminken. Gelukkig kreeg vrijwilligster Monique spontaan hulp van moeder Renee. Acrobaat en entertainer Jos Tipker heeft jong en oud vermaakt met zijn acrobatische kunsten. Ook samen met de kinderen werden zijn er allerlei trucjes en kunstjes uitgevoerd.

Van de Spelerij zelf werden ook allerlei activiteiten gedaan, zoals skelteren, een mega-schaakspel, trampoline springen, biljartengolf en een glijbaan. De jongste kinderen vermaakten zich op een springkussen. Alle kinderen werden op patat en ijs getrakteerd en was er onbeperkt ranja. Voor de volwassenen was er koffie of thee.