Veendam 1894 bestaat op 4 september 125 jaar

Veendam 1894 bestaat op woensdag 4 september op de kop af 125 jaar. Dit wordt gevierd met allerlei activiteiten. Die dag stat er vanaf 20.00 uur een receptie op de rol voor oud-voetballers, scheidsrechters, (oud-)bestuursleden en een ieder die iets voor de club heeft betekent. Onder het genot van een hapje en drankje worden herinneringen opgehaald.

Wie geen persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen, kan zich via Mailadres alsnog opgeven. De receptie wordt gehouden in de kantine aan de Langeleegte 16 in Veendam.

Verder houdt de jubileumcommissie voor de huidige leden en ouders van leden, vrienden van, vrijwilligers en alle andere betrokken bij v.v. Veendam 1894 op zaterdag 7 september een feestdag.

Vanaf 11.00 uur is er onder meer een groot ‘opblaasbare voetbalstad’ met tien voetbalspelonderdelen voor de jeugd, ouders en senioren. Er kan ook een bod worden gedaan op een ‘kavel’ bij het spel ‘waar schijt de koe?. ’s Avonds is er een feestavond voor alle leden, ouders van leden, vrienden van en vrijwilligers. Dit is een besloten feest, met dj Peter mans en gastoptredens van Erik van Klinken en Caroline Dijkhuizen, is voor mensen die een kaartje hebben gekocht.

Stickerboek

Daarnaast is met Jumbo Veendam een actie opgezet: in november of december ontvangen alle leden een stickerboek, waarin ze plaatjes kunnen sparen van alle spelers van Veendam1894.