Derde editie Nedmag Moonlight Walk mateloos populair

De wandelaars die meedoen aan de derde Nedmag Moonlight Walk in Veendam op vrijdag 20 september hebben zich alweer in grote getale ingeschreven. Om organisatorische redenen heeft de Lions Club Veendam de limiet gesteld op 1.500 wandelaars.

De Lions Club wil namelijk iedereen de gelegenheid gunnen rustig te kijken bij de twintig attracties die ze onderweg tegenkomen. Bij een groter aantal deelnemers is dit niet meer mogelijk.

Tijdens de Nedmag Moonlight Walk krijgen de deelnemers gemiddeld om de 300 meter een bijzondere act te zien. Welke dat dit jaar zijn, blijft nog een verrassing, maar in voorgaande jaren zagen de wandelaars optredens van muzikanten en artiesten van zeer uiteenlopende aard. Ook het culinaire aspect wordt niet vergeten.

Goed doel

De route is wederom een andere dan de voorgaande edities en datzelfde geldt voor het goede doel. Na een speeltoestel voor de kinderboerderij en de gehandicaptensport in Veendam gaat het inschrijfgeld dit jaar naar een project om oudere inwoners - zowel uit als thuis - te laten genieten van muziek.

Inschrijven

Inschrijven voor de Nedmag Moonlight Walk 2019 kan via website.