Honderd jaar voetbal in Zuidbroek. ZNC stoomt op richting eeuwfeest

Het is dinsdag 10 september precies honderd jaar geleden dat in Zuidbroek VV Zuidbroek opgericht werd. Het in 1951 - na een fusie met VV Noorbroek - ontstane ZNC viert dit met een reeks van jubileumactiviteiten. Het liefst met zoveel mogelijk oud-leden.

Op het over meerdere dagen - van woensdag 11 tot en met zondag 15 september - uitgesmeerde jubileumprogramma staan onder meer een clinic van FC Groningen voor de jeugd van de club, een receptie voor genodigden, een reünie voor (oud-leden) en een familie-clubtoernooi.

,,Al anderhalf jaar worden voorbereidingen getroffen voor een week vol activiteiten voor leden, sponsors, vrijwilligers en ook oud-leden. Want juist op een jubileum mogen oud-leden natuurlijk niet ontbreken”, zegt voorzitter Jos Niemeijer.

Adressenlijst wat betreft oud-leden niet up-to-date

,,Enkele honderden brieven en mails om deze oud-leden uit te nodigen zijn de afgelopen weken de deur uit gegaan. Het vervelende is echter dat je adressenlijst wat betreft oud-leden niet up-to-date is, terwijl je als club natuurlijk wel iedereen zou willen bereiken.”

Reden voor ZNC ieder oud-lid dat nog geen uitnodiging voor de jubileumactiviteiten heeft ontvangen, te vragen contact op te nemen met de jubileumcommissie. Dit kan via 100jaarznc@gmail.com.