Muntendam Spelweek 2019 komt er aan!

De laatste schooldag is weer geweest en binnenkort is het weer zover. Van maandag 19 augustus tot vrijdag 23 augustus is er weer een te gekke doldwaze Spelweek in Muntendam.

De spelweek wordt ieder jaar georganiseerd door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam en wordt gehouden op het terrein van de ijsbaan aan de Zuiderstraat.

De spelweek is voor alle basisschoolkinderen die in Muntendam wonen, dus ook als je ergens anders naar school gaat maar wel in Muntendam woont kan je mee doen. Deelname aan de spelweek is gratis.

Een kijkje in het programma

De opening is op maandag 19 augustus om 11.00 uur. Daarna mag je beginnen met hutten bouwen. Ook kun je een t-shirt verven en nog veel meer. Op dinsdag 20 augustus begint het om 10.00 uur. Je kunt dan verder gaan met de hutten of verven. 's Middags is er bootcamp/boksen.

Woensdag 21 augustus is het Busdag. Voor de Busdag wordt het entree voor Slagharen gevraagd, maar wel met flinke korting. Vertrek 9.00 uur. Opgave bij Henny Lamain, Kleine Venne 2 in Muntendam, 0598-623310 of Albert 06-48311293. Wees er snel bij want vol=vol

Donderdag 22 augustus wordt er om 11.00 uur brood gebakken. `s Middags zijn er waterspelletjes en slapen bij het veld. In de avond is er een fietstocht voor het hele gezin.

Vrijdag 23 augustus worden de tenten afgebroken en is er om 13.00 uur een schuimparty.

Het volledige programma en meer informatie kun je lezen op de Facebookpagina van Jeugdwerkgroep Muntendam.