Regen spelbreker bij braderie en vlomarkt in Veendam

Luuk Schenkel van de Winkel van Schenkel had zaterdag 20 juli in Veendam een braderie en vlomarkt georganiseerd in winkelcentrum De Brink, maar vanwege de regen en windvlagen moest er tegen 13.00 uur worden gestopt.

Om 12.00 uur was de wind komen opzetten en trokken er buien langs Veendam richting Hoogezand. De voorspellingen waren ook niet al te best. Schenkel klonk er toch wel teleurgesteld over: "De hele week was het weer goed en juist op de zaterdag van de markt was het slecht." Toch vindt hij zijn missie, om het winkelcentrum De Brink te promoten, wel geslaagd.. "Het heeft goed gewerkt, er zijn mensen geweest die anders niet naar De Brink komen."

De meeste standhouders zijn er zaterdagmorgen geweest. De verste was uit Coevorden gekomen. Ook Willem Struijk met zijn rijdende ijscowagen was op de markt aanwezig. Er was een koffiecorner en een suikerspinkraam.

Inmiddels hebben alle winkels aan De Brink weer een invulling gekregen. Schenkel (geboren Alteveerster) heeft er zijn Winkel van Schenkel met gebruikte huishoudelijke artikelen en allerlei brocante spullen. In de winkel van Luuk Schenkel was het nog behoorlijk druk geweest. Het mooie is dat het ook nog wat aan spullen heeft opgeleverd die komende week in de winkel worden uitgestald.