Wethouder Henk Jan Schmaal opent vernieuwde Raadhuisplein en Veenlustplein in Veendam

Wethouder Henk Jan Schmaal opent vrijdag 19 juli het vernieuwde Raadhuisplein en het Veenlustplein in Veendam. Momenteel worden de werkzaamheden aan beide pleinen afgerond.

Op 19 juli is er de hele middag een programma voor volwassenen en kinderen. Vanaf 14.00 uur draait DJ Peter Mans muziek op beide pleinen. Ook start dan de Kidsmiddag, met onder andere een luchtkussen, piraten, spelletjes en een ijs- en ranjakraam.

Kinderen die tussen 14.00 en 16.00 uur een kleurplaat inleveren bij het Veenlustplein krijgen een cadeautje. De kleurplaat is te verkrijgen bij de balie van het gemeentehuis, of te downladen op www.veendam.nl

Officiële opening

Om 16.15 uur worden de pleinen officieel geopend. Wethouder Henk Jan Schmaal zal samen met Frans Beune (ontwerper nieuwe pleinen) en Gerard Hoiting (algemeen directeur Roelofs) het ontwerp en de aanleg van de pleinen onder de aandacht brengen. Zij zullen vervolgens samen met Jeroen Hoekzema als vertegenwoordiger van de Ondernemersvereniging Veendam Centraal (OVC) de vernieuwde pleinen openen.