Maar liefst zeven teams kampioen bij TC Veendam

VEENDAM - In de voorjaarscompetitie van de KNLTB zijn er dit jaar maar liefst zeven teams van de TC Veendam in geslaagd om het kampioenschap te behalen.

De club had zich met 29 teams ingeschreven en kan dus met trots vaststellen dat 1 op de 4 teams kampioen geworden is. Opvallend is bovendien dat de kampioenen zich in alle categorieën bevinden. Van jeugd tot veteranen en van dames en heren apart tot gemengd.

Maandag 50+ heren is het eerste team dat zich kampioen mocht noemen. Het zaterdag gemengd 2 volgde met grote overmacht. Voor aanvang van de laatste speelronde was dit team al zeker van het kampioenschap. Als gevolg van een harmonisatie bij de KNLTB was het team niet gepromoveerd en behaalde het team voor het tweede opeenvolgende jaar het kampioenschap. Volgend seizoen gaat dit team terecht in de tweede klasse spelen. Ook het gemengd dubbel eerste team op de vrijdagavond kon de titel één ronde voor het eind al niet meer ontgaan en promoveert daarmee ook naar de eerste klasse. Eveneens naar de eerste klasse is gepromoveerd en kampioen: het eerste 35+ heren, een zaterdag team. Ook het eerste damesdubbel team op de zaterdag heeft het kampioenschap en promotie weten te bewerkstelligen naar de tweede klasse. Bij de jeugd werden zowel Veendam 1 als Veendam 2 met overmacht kampioen in de klasse Groen 1. Beide teams deden dat zonder een wedstrijd te verliezen.