De 24 uur van Daring

VEENDAM - Aanstaande zaterdag is het zover. Dan begint het hockeyevenement van MHC Daring. Het evenement “De 24 uur van Daring” begint aanstaande zaterdag, 22 juni, om 12.00 uur en eindigt op 23 juni om 12.00 uur. De bedoeling is dat de hockeyvelden 24 uur lang bezet zijn.

Alle niveaus mogen meedoen, van F-jes tot Veteranen. Maar ook gelegenheidsteams zijn van harte welkom. Het is voor de eigen leden én andere clubs uit Noord-Nederland. Elk team dat deelneemt speelt in ieder geval één uur en wordt ingepland voor een wedstrijd. Er wordt rekening gehouden met de leeftijd van de spelers. De jeugdteams spelen overdag, de senioren ’s avonds en ‘s nachts.

Wie even niet hoeft te hockeyen, hoeft zich niet te vervelen. De hele dag en nacht zijn er optredens, clinics, verlotingen en spelletjes. Ook is er een gevarieerd aanbod aan eten, drinken en snacks. Er wordt nog een zeskamp georganiseerd, een ruilbeurs voor je oude hockeyspullen en natuurlijk zal er afgeteld worden op de zondag rond de klok van 12 uur. Een leuk evenement voor jong en oud.