Twee dagen lang beachvolleyballen en meer

VEENDAM - Het eerste weekend van juli, vrijdag 5 en zaterdag 6 juli, gaat er een nieuw tweedaags evenement van start in recreatiegebied Borgerswold. Het strand van Borgerswold staat gedurende twee dagen in het teken van beachvolleybal! Vrijdagavond 5 juli zal omstreeks 18:30 uur de eerste editie van De Romein Beachvolleybal van start gaan.

Het deelnemersveld bestaande uit heren, dames, competitie-volleyballers en recreatie-volleyballers kunnen zich opgeven voor één van de vijf categorieën. Het betreft de categorieën:

- Heren competitie

- Heren recreatief

- Dames competitie

- Dames recreatief

- Mix 2 heren/ 2 dames

Aanmelden is mogelijk tot 30 juni via de website www.indoorcentrumveendam.nl.

Evenemententerrein voorzien van alle gemakken

De locatie “recreatiegebied Borgerswold” zal in de week voorafgaand aan het evenement ingericht worden tot evenemententerrein. Naast een 8 tal velden zullen er ook de nodige andere voorzieningen opgebouwd worden. Zo zal er een Food-Tent en Drinks-Tent komen te staan waar men naast een sportdrankje ook een koud pilsje kan kopen. Ook aan de gezonde trek wordt gedacht door o.a. het aanbod van verse smoothies en bakjes verse aardbeiden afkomstig van Doornbosch Asperge- en Aardbeiboerderij.

Verder zal er een feesttent opgebouwd worden waar na afloop van beide speeldagen diverse artiesten zullen optreden.

Beach Party’s na afloop

Na afloop van beide speeldagen is er live muziek vanuit de feesttent in Borgerswold. Zowel deelnemers, toeschouwers als bezoekers kunnen hier na tijd een feestje bouwen. Vrijdagavond zal DJ Peter Mans zomerse deuntjes ten gehore vanaf het podium. Op de zaterdag pakken we nog iets groter uit met de mannen van FEESTNATION, Timmie Tropical en wederom DJ Peter Mans. Voor een ieder is de entree gedurende beide avonden GRATIS.

Genoeg animo vanuit de wijde omgeving

Vanuit de wijde omgeving krijgt de organisatie genoeg respons. Dit heeft betrekking op het deelnemersveld maar ook op gebied van sponsoring. Diverse bedrijven hebben aangeven een steentje bij te willen dragen aan dit nieuw opgezette evenement. Ook qua deelnemers heeft de organisatie niks te klagen, inmiddels telt het deelnemersveld al meer dan 40 teams.

De organisatie kijkt uit naar de eerste editie, en hoopt een succesvol evenement neer te zetten. Het uiteindelijke doel is om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.