Het belangrijkst voor school: de schooltas!

Aangeboden door: Stumpel

Een nieuw schooljaar, nieuwe studie of andere baan? Het begint allemaal goed met een nieuwe (school)tas.

Door uitstekend draagcomfort, veel ruimte en genoeg handige opbergvakken, is het meenemen van schoolboeken, huiswerk, documenten, lunch, dranken, laptops en andere bezittingen gemakkelijk en veilig. Bekijk de verschillende schooltassen van Stumpel maar eens. Dit zijn stuk voor stuk hoogwaardige producten. Filter op prijs en merk, vergelijk alles en bestel de ideale schooltas. Je hebt deze snel in huis, bezorging vindt doorgaans plaats op de volgende dag. Verzending is gratis vanaf bestellingen boven 20 euro!

Genoeg vakken voor uw spullen?

Alle schoolspullen zijn dan wel belangrijk, maar niets wordt even vaak gebruikt. Zo zal een pen, notitieblok of schoolagenda vaker nodig zijn dan een bepaald lesboek, een rekenmachine of het etui. Daarvoor zijn voorvakken handig. Maar ook in de binnenzijde zijn meerdere vakken aan te raden. Bijvoorbeeld voor medicatie of een portemonnee. Hierbij is het gewenst dat deze niet beschadigd raken, of meteen gezien worden door klasgenootjes. Bekijk daarom altijd welke en hoeveel vakjes een schooltas heeft. Voor het bestellen van de juiste schooltas heeft Stumpel een zeer veelzijdig assortiment samengesteld.

Speciaal voor de laptop

Gebruik je of je  kind een laptop? Ook hiervoor bestaan speciaal geschikte schooltassen. Een hiervoor bestemd opbergvak maakt het pakken en weer opbergen van de laptop veel gemakkelijker. Extra dikke stof en speciale zachte vulling rondom zo een ‘laptopvak’ maakt deze schooltassen beter geschikt voor vervoer op de fiets en in het openbaar vervoer. Hierbij is een dubbele sluiting waardevol, zodat een laptop of tablet niet snel gestolen kan worden. Hetzelfde geldt voor rugzakken waarin geld en belangrijke documenten worden bewaard. Hiervoor hebben bepaalde rugzakken speciale portemonneevakken.

Waarom een waterafstotende tas?

Wordt de schooltas op de scooter, fiets of tijdens lange wandelingen meegenomen? Dan is een tas met waterafstotende eigenschappen handig. Want dure studieboeken, belangrijke notities, opdrachten of een laptop mogen geen schade oplopen. Let daarom ook op welke schooltassen zijn vervaardigd van waterafstotend materiaal. Vocht krijgt hierdoor geen kans. Het merk Verhaak heeft zelfs schooltassen met koptelefoonaansluiting, zodat er onderweg naar muziek geluisterd kan worden.