Grootse autoshow met extra voordeel bij ACSL van Staalduinen in Winschoten

WINSCHOTEN - Vanaf donderdag 13 juni tot en met koopzondag 16 juni is het weer extra goed zaken doen bij de officiële KIA en Nissan merkdealer van Winschoten en omstreken. Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto dan zijn deze voordeeldagen bij ACSL van Staalduinen voor u een echte buitenkans!

Super gezellig

Naast (voordeel-) acties, uw voordeel kan oplopen tot maar liefst € 3.000,-, is het altijd ook super gezellig. Een nieuwe auto bekijken, proefrijden of kennis maken met alle andere activiteiten van ACSL van Staalduinen. Wist u bijvoorbeeld dat zij ook auto’s verhuren via de succesformule Autohopper. Of dat ze ook PCA merkenspecialist zijn voor Peugeot en Citroën. Sterk in elk merk dus en altijd de service en klantvriendelijkheid die ACSL kenmerkt.

Te veel om op te noemen

Er is te veel voordeel om allemaal te noemen maar we geven u er alvast een paar. Alle voorraadmodellen van KIA en Nissan worden aangeboden met gratis € 500,- aan accessoires. Diverse occasions hebben een ander en duidelijk lager prijskaartje gekregen en als klap op de vuurpijl ontvangt u ook nog eens een van der Valk cadeaubon van € 75,-. Kom naar de showroom en ontdek of uw droomauto ook in prijs is verlaagd. Wees er snel bij want op is…

Van harte welkom

Alle acties zijn verleidelijk goed dus wie weet rijdt u straks in een nieuw(er)e auto. U bent van harte welkom op de Zeefbaan 11 in Winschoten. Dé Autoshow van ACSL van Staalduinen in Winschoten mag u niet missen!