JouwWinkel in de Kerkstraat stopt voorgoed

VEENDAM - Na drieënhalf jaar waarin met heel veel plezier is gewerkt door de eigenaar en de vele huurders en vrijwilligers, zal JouwWinkel per 1 juli 2019 definitief haar deuren sluiten.

Wim van Nieff: "Helaas is gebleken dat het concept van JouwWinkel voor mij als eigenaar niet rendabel is. De opbrengsten van de stellingenverhuur dekken weliswaar de kosten van de winkel (de huur van het pand, de energierekening, belastingen, het kassasysteem, de inventaris, etc.), maar na aftrek van die kosten blijft er geen inkomen over. En hoewel het plezier in mijn werk groot is, is een inkomen om (bescheiden) van te kunnen leven toch ook belangrijk."

De vaste kern van JouwWinkel vinden het méér dan jammer dat een winkel met zoveel enthousiaste kopers, vaste klanten, stelling-huurders en vrijwilligers gaat sluiten. De plek zal de vaste kern enorm missen, waar ze zich thuis voelden, grappen maakten, koffie dronken, meedachten en de spullen verkochten . Natuurlijk hebben ze wel alle begrip voor de reden van definitieve sluiting.

Wim en de vaste kern van JouwWinkel, bedanken dan ook iedereen die heeft bijgedragen aan de goede sfeer en de successen van JouwWinkel.

Natuurlijk ziet Wim en de vaste kern iedereen graag persoonlijk terug vóór 1 juli 2019!