Secret Forest Festival met meer dan veertig artiesten

STADSKANAAL - In het recreatiegebied Het Pagedal wordt kneiterhard gewerkt. Op zaterdag 25 mei wordt van half drie 's middags tot één uur 's nachts de vierde editie gehouden van het Secret Forest Festival.

Meer dan 40 artiesten komen in actie. Van Nicky Romero tot Jannes en van Kris Kross tot Waylon. Vijf verschillende muziekstijlen, voor ieder wat wils. Waylon reist met een helikopter naar Stadskanaal.

"We hebben inmiddels een kilometer rijplaten gelegd en 2,5 kilometer bouwhekken geplaatst", vertelt organisator Jeroen van Broekhoven. "Verder moeten we nog vijf podia, tien tenten, 90 dixies en 20 plaskruizen plaatsen", vervolgt de inwoner van Nieuw-Buinen. "En niet te vergeten: zestien biertappen, 30 koelkasten en 10 aggregaten."

De voorverkoop loopt naar wens, meldt Jeroen. "We hebben een vergunning voor 7000 bezoekers en de verwachting is dat we zeker 5000 tickets gaan verkopen."

Tickets voor het Secret Forest Festival zijn te koop bij de winkels van Primera of via de website http://www.secretforestfestival.nl

Paul Abrahams