Senioren Platform valt in de prijzen

VEENDAM - Afgelopen woensdagavond trokken een aantal bestuursleden van de St. Senioren Platform Veendam naar Groningen voor de prijzenuitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne.

Bij de aanmelding voor deze Campagne was aangegeven dat een eventueel bedrag zou worden besteed aan de Nationale Ouderendag die het Platform van plan is te organiseren op woensdag 9 oktober.

De hoop om in de prijzen te vallen was er natuurlijk, maar de uiteindelijke cheque overtrof toch echt de verwachting van de dames van IJsselmuide en Blaauw.

Van 28 leden van de Rabobank kreeg het Seniorenplatform een stem, wat betekende dat €140 binnen was. Het mooie van de Rabo was dat er bij voorbaat al voor elke organisatie €150 extra was gereserveerd. De dames keerden met een cheque van €290 huiswaarts.

Het Platform, is al vanaf januari bezig om de organisatie en het benodigde geld rond te krijgen voor de Ouderendag. Het programma is in grote lijnen klaar. Er lopen nog een aantal verzoeken om een financiële bijdrage voor dit gebeuren, maar het bestuur gelooft erin dat deze 3e Nationale Ouderendag, de 1e nog onder de vlag van de OSO, er zeker zal komen.

Op 9 oktober hopen de bestuursleden van de St. Senioren Platform Veendam dan ook veel ouderen uit Veendam en omgeving te mogen begroeten in vanBeresteyn waar deze dag dit jaar gehouden zal worden.