Uniek Suzuki Drive & Sail Event op 18 en 19 mei bij Allround Watersport Meerwijck

KROPSWOLDE - Jachthaven en watersportzaak Allround Watersport Meerwijck en Louwman Dealerbedrijven organiseren samen op 18 en 19 mei a.s. een uniek en groots evenement in Kropswolde.

Allround Watersport is officieel dealer van Suzuki Marine buitenboordmotoren en Ribboten en Louwman vertegenwoordigt onder meer de Suzuki auto’s in Nederland. Beide bedrijven werkten al op kleine schaal samen door bijvoorbeeld Suzuki auto’s ter promotie op het terrein van de jachthaven neer te zetten. Hierdoor ontstond het idee om de samenwerking een keer grootser aan te pakken tijdens een uniek Suzuki Drive & Sail weekend met de nadruk op het beleven en ervaren in een prachtige omgeving op en aan het water.

Op 18 of 19 mei kan onder meer een proefrit in de omgeving gemaakt worden in de nieuwe Suzuki Jimny (primeur in Nederland!) of ander type. Ook een proefvaart in een Suzuki Rib - compact tot groot - behoort tot de mogelijkheden. Naast diverse andere ludieke Suzuki activiteiten kan men ook genieten van activiteiten in of op het water. Zelfs een rondvaart over het Zuidlaardermeer behoort tot de mogelijkheden.

Proefvaarten, proefritten, spectaculaire aanbiedingen en heel veel activiteiten!

Iedereen die kennis wil maken met bijvoorbeeld de nieuwe Suzuki Jimny of de Ribboot uit de serie Kroongetuigen, kan dit weekend een proefrit of proefvaart maken. Hiervoor dient men zich vooraf aan te melden via de website louwman.nl/suzuki-drive-sail-vip-event zodat de juiste boot of auto klaar staat. Naast diverse occasion auto’s en een 4x4 minichallenge met de Suzuki Jimny is er nog veel meer te zien en beleven. Denk aan een ‘gebruikte boten’-veiling waarbij aan het einde van het weekend alle boten eruit gaan naar de hoogste bieders, ongeacht de hoogte van het bod! Sportieve activiteiten zijn te ervaren zoals kanoën, aquarollen en suppen.

Een aantal andere bedrijven en organisaties uit de regio zijn ook aanwezig om een bijzondere beleving te bieden. Het Groninger landschap maakt rondvaarten over het Zuidlaardermeer en geeft informatie over de prachtige natuur. Misschien laat de bever of visarend zich wel zien. Verder nog Kanovereniging de Futen, De Rietzoom, Hengelsport Sappemeer met (werp)hengel demonstraties, voer en tips en Floris Fietsen met verschillende (elektrische) fietsen die ook uitgeprobeerd kunnen worden. Kortom er is het weekend van 18 en 19 mei veel te beleven aan de Jachthavenweg 2 in Kropswolde.

Nog wat tips van de organisatie: denk aan zwemkleding en handdoek; kom bij voorkeur te voet, per fiets of brommer/motor én houd er rekening mee dat vanwege alle activiteiten er in dit weekend geen mogelijkheid is tot tanken, traileren en takelen van boten.