Woningen Duintjerterrein gaan in de verkoop

VEENDAM - Vier vrijstaande en acht halfvrijstaande woningen op het voormalige Duintjerterrein gaan 15 mei in de verkoop. VDM Woningen start met de verkoop in plan Woellust te Wildervank.

Start Verkoop

Op de locatie zelf wordt woensdag 15 mei van 16.00 uur tot 18.00 uur een start verkoop georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen op de locatie direct de ligging van de kavels bekijken. De acht royale halfvrijstaande woningen met erker en aangebouwde garage worden gerealiseerd vanaf €257.500,- v.o.n. De vier vrijstaande woningen tevens met aangebouwde garage en een ideale tuinligging op het zuid-westen worden gerealiseerd vanaf €348.000,- v.o.n.

De 12 woningen worden duurzaam en kennen een hoog ambitieniveau op het gebied van energie en comfort. Het prefab bouwsysteem van VDM woningen zorgt ervoor dat de woningen erg goed geïsoleerd zijn. Dit in combinatie met vloerverwarming op de begane grond, lucht/water-warmtepomp en zonnepanelen zorgen ervoor dat de woningen zeer energiezuinig zijn en bewoners een prettig binnenklimaat gaan ervaren.