Netwerkborrel secretaresses in vanBeresteyn

VEENDAM - In het kader van de Nationale Secretaressedag op donderdag 18 april hadden Anne Margreet en Leonie Prins een verrassende netwerkborrel georganiseerd voor deze duizendpoten. De netwerkborrel was op initiatief van vanBeresteyn met als doel een gezellig en informeel netwerkmoment te creëren.

De Secretaressedag in vanBeresteyn vond voor het tweede jaar plaats. De 30 secretaresses kwamen uit een breed palet van bedrijven en instanties. Waaronder de RDW, Avebe, de Rabobank, Winkler Prins, Suez Veendam, Nedmag, De Kompanjie, Koen Meijer etc. De secretaresses werden in het Grand Café ontvangen met een drankje. DJ Peter Mans heeft voor de muzikale omlijsting gezorgd. Tegen het eind van de middag stond een buffet klaar voor de dames. Vervolgens gaf AHM De Loopbaanwinkel van Anneke Hemmen een Powertalk over carrière en gezin, communicatie, en hoe de secretaresses ermee aan de slag kunnen.

Margit Ceska en Marjan van de Bult uit het team van De Loopbaanwinkel hebben gezamenlijk de Powertalk gehouden. “We werken met zes pijlers. De 6 G experts staand voor Goed, Gaaf, Geld, Gezond, Geluk en Groei. Vanavond gaan we het voornamelijk hebben over gezondheid en geluk. Beide heel belangrijk.”

Marjan sprak over geluk en Margit over gezondheid. Iedereen die meewerkt bij de 6 G experts binnen De Loopbaanwinkel heeft een eigen bedrijf. In de Loopbaan bootcamp wordt samengewerkt. Voor de rest heeft iedereen zijn eigen expertise. Margit heeft haar eigen bedrijf In Balans in Veendam. En Marjan haar Gelukfabriek in Veendam. Marjan helpt vrouwen om een succesvol bedrijf neer te zetten. Margit krijgt ook mannen die voor dezelfde behandeling komen, en ook voor gezondheidsadviezen. “Ik merk steeds meer dat mannen ook beter voor zichzelf moeten zorgen. Vroeger dacht men dat mannen van het sterke geslacht zijn. Maar ik krijg steeds meer mannen in mijn praktijk waarvan ik denk dat die ook beter voor zichzelf zouden moeten zorgen.”

“Sommige mannen worden ook door hun vrouw gestuurd, dan zeggen ze dat moet je ook ’s een keer gaan doen. En dan zijn ze eigenlijk verkocht. Van ondernemers hoor ik dat ze op het werk nu stres veel beter aan kunnen. Ik vind het fantastisch om dat ook bij mannen te zien.”