Jeugdwerk Annerveenschekanaal gaat 24uur Gamen

ANNERVEENSCHEKANAAL - Al meer dan 45 jaar is Jeugdwerk Avk een begrip voor de inwoners van Annerveenschekanaal en omliggende dorpen. Op zaterdag 3 mei houden zij een Gamemarathon.

Jeugdwerk AVK organiseert geheel belangeloos en zonder enige subsidie meerdere keren per maand activiteiten voor basisschoolkinderen en tieners van Annerveenschekanaal en omstreken. Jeugdwerk is gehuisvest in MFC “De Badde” in Annerveenschekanaal. Afgelopen jaar is Jeugdwerk binnen het MFC naar een andere ruimte verhuist en hebben de mogelijkheid gekregen om deze meer geschikte ruimte op te knappen en bijna volledig naar zin in te richten. Ze zijn een heel eind gekomen. Echter blijven er wensen, die nog niet vervult zijn.

Gamemarathon

Op 3 Mei gaan ze met een grote groep deelnemers om 12.00 uur van start met een 24 uur durende Gamemarathon. En hopen 24 uur later het beoogde doel behaald te hebben. Basisschoolkinderen en tieners gaan gezamenlijk een gesponsorde gamemarathon houden in de hoop om zo de laatste wensen in vervulling te zien gaan!

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om tijdens de marathon een kijkje te komen nemen.