Culinair Lokaal: een smakelijke ontdekkingstocht door Gastvrij Groningen

REGIO - Culinair Lokaal is een nieuw initiatief van het Pronkjewailpad (Tocht om de Noord). Het biedt wandelaars van het Pronkjewailpad de mogelijkheid om samen met andere wandelaars én buurtbewoners te genieten van een heerlijk lokaal menu op een verrassende plek in Groningen!

Donderdag 18 april vindt de eerste Culinair Lokaal plaats in het dorpshuis van Stitswerd. Wandelaars en buurtbewoners zijn van harte welkom om mee te gaan op culinaire ontdekkingstocht door het Groningerland. Een avond Culinair Lokaal staat garant voor gastvrije én smakelijke ontmoetingen.

Culinair Lokaal

Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is er ergens op de route van het Pronkjewailpad een Culinair Lokaal geopend. Hier kunnen wandelaars van het Pronkjewailpad tegen een aantrekkelijk tarief een verrassend driegangen(streek)menu nuttigen. En altijd op een unieke locatie: eentje die niet alle dagen als restaurant open is.

Deelnemende ‘lokalen’ zijn (tot nu toe) het dorpshuis in Stitswerd, café Eisseshof in Niehove, Wongema in Hornhuizen, het Huiskamercafé in Westerwijtwerd en H’Andel in den Andel. Opening Op donderdag 18 april vindt de eerste Culinair Lokaal plaats. De organisatie van het Pronkjewailpad heeft Voorlopers en andere wandelaars uitgenodigd om een hapje te komen eten in het dorpshuis van Stitswerd. De dag daarna, op vrijdag 19 april, kan men aanschuiven in het Huiskamercafé in Westerwijtwerd.

Meer weten? Zie www.tochtomdenoord.nl/culinair-lokaal/culinair-lokaal-pronkjewailpad.