Winnaars gratis lidmaatschap TCM

MUNTENDAM - Johnny de Weijs en Eline Meijer winnen een gratis lidmaatschap bij Tennisclub Muntendam tijdens de open dag. Als promotie van de open dag konden de nieuw ingeschreven junior en senior leden een gratis lidmaatschap winnen.

Tennisclub Muntendam heeft zaterdag 13 april een zeer succesvolle open dag beleefd. Ondanks het gure weer werd het complex druk bezocht. Tijdens de open dag zijn er een aantal tennisclinics gegeven en kon iedereen onder begeleiding even proberen hoe leuk tennis kan zijn. Diverse bezoekers, zowel junioren als senioren, hebben de open dag gebruikt om zich in te schrijven als lid van de vereniging.

Maandagavond heeft Ina Bos onder toezicht van voorzitter Eilt Abee de trekking verricht. Ina bos maakte bekent dat het gratis lidmaatschap voor de senioren naar Johnny de Weijs gaat en het gratis lidmaatschap voor de junioren naar Eline Meijer.

Vanuit de club worden de gelukkige winnaars gefeliciteerd en wensen hun en alle andere nieuwe leden een gezellige tijd bij de club en natuurlijk veel tennisplezier.